Consiliul Științific ESSENS este alcătuit din experți cehi, tehnologi și oameni de stiintă din domeniul biotehnologiei, farmacologiei și industriei alimentare. În colaborare cu cadre didactice universitare, aceștia colaborează pentru o varietate de studii clinice și se angajează activ în cercetare și dezvoltare. Studiind rezultatele obținute prin programe de cercetare individuale sau la nivel mondial, ei concep și dezvoltă impreună pentru ESSENS astfel de produse, a căror eficiență și calitate sunt de multe ori mult mai mari decât ale altor produse similare de pe piață.

RNDr. Eliška Čechová, Ph.D


A studiat chimia analitică și a mediului la Universitatea Masaryk din Brno, unde ea A lucrat după terminarea studiilor doctorale. De asemenea, a acumulat experiență în timpul stagiilor de practică în străinătate în Germania și Austria. Ea și-a concentrat cercetările pe substanțele toxice din mediu și laptele matern și impactul acestora asupra sănătății umane. După ce a părăsit sectorul științific, s-a dedicat dezvoltării de noi suplimente alimentare și produse cosmetice, unde își aplică experiența anterioară, în special în selectarea ingredientelor pentru produse de înaltă calitate. A ta publică lucrări în reviste științifice de impact și în modele de utilitate.

RNDr. Petr Ryšávka


Studiul geneticii și biologiei moleculare de la Universitatea Masaryk din Brno a devenit dragostea sa pe viată. După ce a fost implicat în producerea și dezvoltarea de vaccinuri bacteriene sau în utilizarea lizatelor microbiene pentru a susține sistemul imunitar, el a descoperit un probiotic biofilm unic, pe care l-a și patentat. Dragostea pentru laboratoare și microscoape le-a transformat cu succes într-o meserie. Astfel, a început strânse colaborări cu o serie de universităti de vârf și a început să participe activ la studiile clinice internaționale. Ca expert recunoscut, el este un oaspete frecvent la congresele farmaceutice și medicale, unde predă pe tema microflorei intestinale asupra sănătătii umane.

PharmDr. Milan Krajíček


Nu oricine este suficient de norocos în a-și face muncă ca pe un hobby. Este cu sigurantă adevărat pentru Milan Krajíček. A absolvit Universitatea din Hradec Králové, unde și-a început cariera stiintifică prin cercetări științifice studențești. Deja la Departamentul de Tehnologie Farmaceutică, s-a specializat în domeniul farmaceutic și este implicat în acest domeniu pană în prezent. Furnizarea de substanțe noi și promitătoare pacienților nu se poate face fără teste clinice, prin urmare, el colaborează cu mai multe companii cehești și internaționale. În plus, toate descoperirile sale sunt publicate în reviste profesionale internaționale și participă la congrese farmaceutice și medicale.

Ing. Jiří Štěpánek


Sistemele Automatizate de Control ale Proceselor în Inginerie Mecanică de la Universitatea de Minerit - Universitatea Tehnică din Ostrava și-a stabilit destinul ca inginer în ingineria mecanică. Norocul și coincidența se aflau de partea lui când a intrat în postul de tehnolog în industria alimentară. Nu numai cunoștințele sale perfecte cu privire la procesele tehnologice au fost benefice, ci și cunoașterea prescripțiilor complicate sau setea constanta de cunoastere pentru educație adâncită în seminarii și stagii internaționale profesionale. Activitățile sale curente sunt combinate cu dezvoltarea afacerilor, dezvoltării și, mai presus de toate, cu domeniul preferat - producția de tehnologie.

Ing. Anna Kołorzová


După absolvirea Universitătii de Chimie din Praga, Facultatea de Alimentație și Tehnologie Biochimică, specializată în tehnologia laptelui și a grăsimilor, s-a alăturat societătii din industria lactatelor, unde a avut mai multe poziții profesionale, insă entuziasmul și abilitătile de management au făcut-o să rămană în poziția de conducere. Din propria experientă că cele mai bune lucruri de pe pămant au fost proiectate de natura insăsi, acesta a devenit "motto-ul" ei și cu această credintă puternică, a părăsit compania de succes și a fost pregătită să se confrunte cu noi experiențe. Dezvoltarea și tehnologia de prelucrare a colostrului de bovine a devenit domeniul său preferat.
ESSENS folosește cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a analiza datele despre vizitatorii noștri, pentru a îmbunătăți site-ul nostru web, pentru a afișa conținut personalizat și pentru a vă oferi o experiență excelentă pe site.

Mai multe despre cookie-uri Acceptați necesarul
Accepta totul
Setări cookie
CONDIȚII ȘI INSTRUCȚIUNI PRIVIND LUCRU CU COOKIE-urile

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura o experiență eficientă a utilizatorului și pentru a facilita navigarea pe acest site.

Mai multe despre cookie-uri
Accepta totul

Cookie-uri necesare

Cookie-urile necesare asigură funcțiile de bază ale site-ului web, cum ar fi navigarea pe pagină și accesul la secțiunile securizate ale site-ului. Site-urile web nu pot funcționa corect fără aceste cookie-uri.


Cookie-uri analitice

Cookie-urile analitice sunt folosite pentru a înregistra traficul site-ului web, astfel încât operatorul să poată înțelege mai bine comportamentul vizitatorilor.


Cookie-uri de marketing

Cookie-urile de marketing urmăresc activitatea utilizatorilor pe site-uri web. Scopul este de a afișa publicitate relevantă și interesantă, personalizată pentru vizitator, și astfel o publicitate mai eficientă pentru operatori și agenții de publicitate terți.


Confirmați alegerile mele